Yhteystiedot ja henkilökunta

Euran Eläinlääkäri

Eurantie 7, 27510 EURA

Avoinna arkisin klo  8.30–17.00
sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan

Eläinlääkärit

Kristiina Rantasalmi

Y-tunnus 1331041-1

Kristiina on syntyperäinen euralainen ja valmistunut eläinlääkäriksi v. 1988 Eläinlääketieteellisestä Korkeakoulusta. Hän on toiminut eläinlääkärinä Satakunnassa yli 30 v. ajan ja pitkään työkokemukseen kuuluu kunnaneläinlääkärien viransijaisuuksia, Rauman kaupungineläinlääkärin virka v. 1992-1995 sekä Euran kunnaneläinlääkärin virka v. 1996-2013.

Vuodesta 2013 alkaen hän on toiminut yksityisenä eläinlääkärinä omalla pieneläinvastaanotollaan. Kristiina tekee mielellään kaikenlaista peruspraktiikkaa (mm. terveyden- ja sairaanhoito, iho- ja korvasairaudet, sisätaudit).  Kokeneenkin eläinlääkärin on pysyttävä kehittyvän eläinlääketieteen mukana ja Kristiina osallistuukin säännöllisesti jatkokoulutuksiin.

Anna-Leena Mäkelä

Y-tunnus 2326510-8

Anna-Leena on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta ja työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2011.  
Uran alkuvuosina Anna-Leena on työskennellyt kunnaneläinlääkärin sijaisena eri paikkakunnilla pohjoisinta Suomea myöten ja pieneläinklinikoilla Turussa ja Salossa.

Yhteistyö Kristiinan kanssa sai alkunsa jo kunnaneläinlääkäri­aikoina Eurassa ja on sittemmin jatkunut yksityisen pieneläinpraktiikan muodossa tähän päivään. Vuodesta 2016 ”maallemuuton” myötä työt ovatkin keskittyneet Euran Eläinlääkärin vastaanotolle.
Anna-Leenan päivät täyttyvät suurimmaksi osin hammas­hoidoista ja pehmytosakirurgiasta, mutta tekee mielellään myös perus- ja akuuttipraktiikkaa mahdollisuuksien mukaan.
Anna-Leena kouluttautuu aktiivisesti ja on kerryttänyt erikoisosaamista nimenomaan suu- ja hammassairauksien osalta.

Klinikka­eläinhoitajat

Marianna Tapanosilta

Marianna valmistui klinikkaeläinhoitajaksi v. 2018 Ammattiopisto Liviasta. Häneltä löytyy myös kokin ja eläintenhoitajan paperit ja kuorma-autohommatkin onnistuvat. Euran Eläinlääkärissä hän on työskennellyt v. 2016 alkaen. Eläinten hyvinvointi ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat hänelle tärkeitä asioita.

Anniina Laikku

Anniina on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi Kainuun Ammattiopistosta v. 2018 ja työskennellyt aiemmin tuotantoeläinten parissa ja pieneläinpäivystyksessä. Euran Eläinlääkärissä hän on työskennellyt vuodesta 2017.
Anniinalla on kokemusta myös eläinsuojelutyöstä ja villieläinten hoidosta.

Eurantie 7, 27510 EURA
Avoinna arkisin klo  8.30–17.00
sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan